Christiaan Kuijten

Ik ben Christiaan Kuijten en woonachtig in de kern Waspik. Op dit moment maak ik al deel uit van de gemeenteraad van Waalwijk. Als voorzitter van de VVD fractie houd ik me  voornamelijk bezig met de financiĆ«n van de gemeente en met alles wat  het grondgebied van Waalwijk raakt. Daarbij is te denken aan het  onderhoud van wegen, bouwen van woningen voor diverse doelgroepen, duurzaamheid, milieu, parkeren, enz.   
 
Voor de VVD heb ik reeds diverse functies bekleed. Een aantal malen lijsttrekker voor de VVD bij de verkiezingen in verschillende gemeenten, wethouder en lid van de Provinciale Staten van Noord-Brabant.     
 
Ik vind het alleszins de moeite waard om mij op lokaal niveau in te blijven zetten voor de VVD. Ik doe dit vanuit mijn liberale visie op de samenleving. De beginselen van vrijheid, verantwoordelijkheid, sociale gerechtigheid en gelijkheid zijn voor mij daarbij waarden van grote betekenis.
 
De VVD is met vijf zetels de grootste landelijke politieke partij in Waalwijk en scoorde bij de laatste verkiezingen met 25 % buitengewoon goed. De VVD fractie en onze VVD wethouder  hebben in de afgelopen jaren hard gewerkt in het belang van Waalwijk.