Olga Mateijsen

Mijn naam is Olga Mateijsen en ik ben 39 jaar. Samen met mijn vriend Peter en onze 2 kinderen, Bram van 4 jaar en Tijn van 2 jaar wonen we in Waalwijk.

 

Ik heb samen met een compagnon een accountantskantoor in Waalwijk. Wij richten ons in voornamelijk op het MKB en werken graag samen met lokale ondernemers.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag met de kinderen erop uit, naar de Efteling de bossen, kortom genieten van al het moois in onze prachtige omgeving. Daarnaast houd ik van lezen, wandelen, fietsen, koken en lekker eten.

 

In het afgelopen jaar ben ik binnen de VVD vooral bezig geweest met financiën en Baanbrekers. Ik vertegenwoordig onze fractie in het Auditcomité en heb veel bijeenkomsten bezocht bij Baanbrekers.

 

In de volgende periode zou ik graag de kans krijgen de portefeuille financiën in zijn geheel over te nemen. Daarnaast zou ik het leuk vinden een plaats te krijgen in het Algemeen Bestuur van Baanbrekers om zo onze bijdrage te vergroten. Alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan jeugd (jeugdzorg, onderwijs, opvang etc.) passen mij ook goed omdat ik zelf kleine kinderen heb en dus met sommige gebieden dagelijks te maken heb.