Ilona Klerks

Ik ben Ilona Klerks, 30 jaar en ik woon in Waalwijk, samen met mijn vriend. Tot voor kort heb ik in Sprang-Capelle/Landgoed Driessen gewoond en sinds december in het centrum van Waalwijk.

 

Ik werk bij een detacheringsbureau waarbij ik medewerkers inzet op projecten bij gemeenten. Ik heb daarvoor Bestuur- en Organisatiewetenschappen en Psychologie gestudeerd. Ik houd ervan om mijn week goed vol te plannen, dus naast een fulltime baan en de VVD doe ik aan tennissen en fitness, lees ik graag een boek maar ben ik bovenal bezig met de bouw van ons nieuwe huis. Als ‘oppervrouw’ is mijn voornaamste taak het maken van specie en het sjouwen van stenen.

 

Ik ben sinds 2016 lid van de VVD en heb het afgelopen jaar veel vergaderingen bijgewoond, trainingen vanuit de landelijke VVD gevolgd en ik doe veel voor de campagne. Zo heb ik een groot deel van het verkiezingsprogramma geschreven, beheer ik de social media en heb ik de posters en flyers mee ontworpen.

 

De komende vier jaar wil ik staan voor een krachtige gemeente waarbij initiatieven vanuit de bevolking optimaal worden ondersteund. Een  gemeente die meer banen creëert voor de inwoners en voor een sociaal Waalwijk waar burgers kunnen bijdragen aan de maatschappij.