Ilona Klerks

Wie is Ilona Klerks?

Geboortedatum: 23-08-1987 (34 jaar)

Woonplaats en wijk: Waalwijk, Centrum

Sociale media: Instagram, Facebook en LinkedIn

 

Onderwerpen die belangrijk voor me zijn:

Ruimtelijke ontwikkeling (bouwen), Economie en Toerisme

 

Expertises:

Zeggen waar het op staat.


Wat ik doe in het dagelijkse leven

Ik ben manager van de stafafdelingen finance, HR, marketing, office en legal, waarbij ik direct en indirect totaal 25 mensen aanstuur. Dat doe ik in Eindhoven, bij het ontzettend leuke en gezellige REEF. Ik houd me daar voornamelijk bezig met beleid en strategie; het uitzetten van een haalbare stip op de horizon waar we vervolgens mee aan de slag gaan. Het is een op en top commercieel bedrijf, en daarmee een leuk en mooi contrast met de gemeente waar ik ’s avonds te vinden ben in mijn rol als raadslid.

 

Mijn passie en/of hobby’s

Ik ben in ieder geval eenmaal per week te vinden op de tennisbaan en in de sportschool. Meer zou beter zijn, maar dat lukt me niet altijd. Ik houd verder van lezen, taarten bakken en ik kijk graag formule 1. Ik woon samen met mijn vriend en we zijn beiden ondernemend ingesteld en werken graag. Ik als raadslid en manager, hij in zijn eigen bouwbedrijf. We hebben ook al twee keer een eigen huis gebouwd, dus je mag me ook alles vragen over het maken van specie en het zagen van stenen.

 

Wat ik wil betekenen voor de gemeente Waalwijk

In onze gemeente is het fijn wonen, we hebben ontzettend veel voorzieningen van een hoge kwaliteit. Ik zie graag dat die goed blijven, maar wel zonder er bakken met geld tegenaan te gooien. Want we hebben ook geld nodig voor mensen die ondersteuning nodig hebben, en we houden de belastingen graag laag. Fijn wonen is ook betaalbaar wonen.

 

‘’Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het kúnnen wonen in Waalwijk. Het is moeilijk om een huis te vinden, en ik zie graag dat iedereen die hier wil wonen, hier ook kan wonen.’’