Frank Spierings

Wie is Frank Spierings?

Geboortedatum: 03-06-1964 (57 jaar)

Woonplaats en wijk: Waalwijk, Centrum

Sociale media: Instagram, Facebook en LinkedIn

 

Onderwerpen die belangrijk voor me zijn:

MKB/detailhandel, Leefbaarheid en Veiligheid

 

Expertise

Ondernemers/MKB/detailhandel.

Communicatiestrateeg.

Opleiding/training (communicatie).

Zeg wat ik doe en doe wat ik zeg.

No nonsens!

 

Wat ik doe in het dagelijkse leven

Sinds 1990 ben ik directeur/eigenaar van een communicatiebureau voor overheidsprofessionals. Dit bureau houdt zich bezig met het geven van trainingen en opleidingen voor de overheid.

 

Mijn passies en/of hobby’s

Mijn gezin met vrouw, 4 dochters en kleinzoon zijn mijn grootste bezit. Ook ons huis uit 1932 vergt veel onderhoud waar ik veel tijd aan besteed en plezier aan beleef. Aan sport denk ik veel! Maar aan fietsen en duiken kan ik veel plezier beleven, ook aan de formule 1.

 

Wat ik wil betekenen voor de gemeente Waalwijk

Mijn ideaal is dat ik op basis van mijn bestuurlijke ervaring een bijdrage kan en mag leveren aan onze samenleving waar ikzelf deel vanuit maak. Mijn werkwijzen is te typeren als temperamentvol, praktisch, mensgericht en met humor. Zeggen wat ik doe en doen wat ik zeg, no nonsens staat hoog in het vaandel!

 

“Voor een Waalwijk waar we samen ons zelf mogen zijn”

 

De groep is slimmer als de slimste van de groep, vandaar dat ik graag hoor wat er zich in de samenleving afspeelt en welke wensen er zijn. Voor alle mensen die mee willen doen ga ik me voor 100% inzetten. Ook voor mensen die wel willen maar niet kunnen. Voor mensen die wel kunnen maar niet willen heb ik geen energie en/of tijd. We gaan alles wat mooi is mooi houden en alles wat beter kan gaan we beter maken!