Milos Boksan

Wie is Milos Boksan?

Geboortedatum en leeftijd: 20-10-2002 (19 jaar)

Woonplaats en wijk: Waalwijk, Laageinde

Sociale media: Instagram, Facebook, LinkedIn

 

Onderwerpen die belangrijk voor me zijn:

Ruimtelijke ordening (bouwen), Veiligheid, Criminaliteit, Financiën en Integratie & Inburgering

 

Expertises:

Student in de politiek.

Vraagstukken met een bestuurskundige bril bekijken.

Slaat je van de tennisbaan af.

 

Wat ik doe in het dagelijkse leven

Momenteel ben ik tweedejaars Bestuurskunde student aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Naast mijn voltijd studie onderneem ik ook als zzp’er in het maken van social media content en beheer ik pagina’s op sociale media waarvoor ik de content maak. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 ben ik naast mijn studie en werk ook campagneleider van onze mooie club.

 

Mijn passies en/of hobby’s

Naast dat ik het druk heb met studeren, werken en politiek actief zijn, sport ik graag. Zo tennis ik al sinds ik 7 jaar ben en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Naast sporten vind ik het ook leuk om met vrienden af te spreken, muziek te luisteren en te koken.

 

Wat ik wil betekenen voor de gemeente Waalwijk

De komende vier jaar wil ik ervoor zorgen dat ik een bijdrage heb geleverd aan het oplossen van een aantal grote vraagstukken die spelen in onze gemeente, zoals het woningtekort. Als starter is het momenteel al enorm moeilijk om een woning te vinden, laatst staan om er een te kopen. Daarom moét er gewoon meer gebouwd worden. Daarnaast moet het leven in onze gemeente aantrekkelijker worden voor de onze jongere generatie en is het beschermen van onze veiligheid en het aanpakken van (ondermijnende) criminaliteit ook een grote prioriteit voor mij.

 

‘’Ik wil staan voor een gemeente waar ik trots op ben en waar ik trots op kan blijven. Met die drijfveer wil ik aan de bak om een bijdrage te leveren aan het oplossen van de grote vraagstukken in onze gemeente!’’