Milos Boksan

Wie is Milos Boksan?

Geboortedatum en leeftijd: 20-10-2002 (21 jaar)

Woonplaats en wijk: Waalwijk, Laageinde

Sociale media: InstagramTwitterFacebook, LinkedIn

 

Onderwerpen die belangrijk voor me zijn:

Openbare Orde & Veiligheid, Criminaliteit, Ruimtelijke ordening (bouwen), Sport, Integratie & Inburgering, Verkeer & Vervoer

 

Expertises:

Student in de politiek.

Strijden voor een fijne en veilige gemeente.

RKC toejuichen.

 

Wat ik doe in het dagelijkse leven

Momenteel studeer ik Bestuurskunde aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Naast mijn voltijd studie en raadswerk onderneem ik ook als zzp’er door organisaties te helpen meer mensen te bereiken op social media. 

 

Mijn passies en/of hobby’s

Naast dat ik het druk heb met studeren, werken en politiek actief zijn, sport ik graag. Zo ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en heb ik lang getennist. Naast sporten vind ik het ook leuk om met vrienden af te spreken. Mij kun je altijd bellen voor een goede (horror)film, lekkere restaurants of een RKC wedstrijd in het Mandemakers Stadion. Vooral dat laatste.

 

Wat ik wil betekenen voor de gemeente Waalwijk

De komende vier jaar wil ik ervoor zorgen dat ik een bijdrage heb geleverd aan het oplossen van een aantal grote vraagstukken die spelen in onze gemeente. Allereerst onze veiligheid. Die is en zal nooit vanzelfsprekend zijn. Ik heb als geen ander geleerd van mijn ouders wat het voor hen was om in onvrijheid en onveiligheid te leven toen ze in de jaren 90 de burgeroorlog in het voormalig Joegoslavië moesten ontvluchten.


Die onvrijheid en onveiligheid zal ik - in welke vorm dan ook - nooit accepteren in het land en de gemeente die mij alles heeft gegeven. Daarom wil ik ervoor zorgen dat jij veilig over straat kan en we criminelen in onze gemeente keihard aanpakken. Ik zal niet toelaten dat jongeren in onze eigen straten geronseld worden om drugs te dealen.


Ook het oplossen van het woningtekort is zeer belangrijk. Als starter is het momenteel al enorm moeilijk om een woning te vinden, laatst staan om er een te kopen. Daarom moét er meer gebouwd worden. De schop moet de grond in, woningen bouwen zichzelf niet. Ook moeten we regelingen als de starterslening inzetten om kansen te geven aan onze Waalwijkse, Sprang-Capelse en Waspikse starters. Daarbij hoor ook dat het we het leven van onze jonge generatie in onze gemeente aantrekkelijker moeten maken.

 

‘’Wij worden als politici ingehuurd door onze samenleving om hun problemen op te lossen. Om te leveren. Daar houd ik me dan ook mee bezig.’’