Danny Dubbeldam

Wie is Danny Dubbeldam?

Geboortedatum en leeftijd: 25-07-1995 (26 jaar)

Woonplaats en wijk: Waalwijk, Landgoed Driessen

Sociale media: Instagram, Facebook en Twitter

 

Onderwerpen die belangrijk voor me zijn:

Afval, Zorg & Welzijn, Parkeren en Jongeren

 

Expertises:

Nuchtere en optimistische Hollander in Brabant.

Kan uren over afvalscheiding praten.

Wint ieder potje Mario Kart.

 

Wat ik doe in het dagelijkse leven

Ik ben vierdejaarsstudent Sociaal Werk in Leiden en heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij maatschappelijke- en welzijnsorganisaties, zoals Veilig Thuis en de GGZ. Naast student was ik de afgelopen vier jaar gemeenteraadslid in de gemeente Katwijk, waar ik de dossiers Afvalinzameling, Mobiliteit en het sociaal domein behandelde.

 

Mijn passies en/of hobby’s

Ik besteed veel tijd samen met mijn vriend Mitchel en onze twee katten; Loes en Bibi. Ik lees graag boeken en wandel met plezier door onze prachtige kernen. Samen gaan we er graag op uit en wanneer het kan, ontdekken we de mooiste plekken van Europa en Amerika.

 

Wat ik wil betekenen voor de gemeente Waalwijk

De komende jaren komen belangrijke onderwerpen op de politieke agenda. Die zullen veel invloed hebben op hoe onze gemeente er de komende decennia uit gaat zien. Ik sta voor het investeren in een circulaire economie, waar afval eigenlijk geen afval meer is. Ook sta ik voor het investeren in mensen, waarbij onze zorg goed en betaalbaar blijft. Tot slot sta ik ook voor het investeren in een veilige leefomgeving, zodat jouw straat veilig, bereikbaar en fijn blijft.

 

“Niet afwachten maar je mond opentrekken”