Ronald Bakker stopt als wethouder van Waalwijk

Ronald Bakker stopt per dinsdag 8 november als wethouder van de gemeente Waalwijk. Ronald Bakker was 10 jaar wethouder namens de VVD in het Waalwijkse college. Over zijn opvolging wordt op een later moment gecommuniceerd.

 

Ronald Bakker zegt over zijn besluit: “Ik merk dat mijn karakter, dat zich sterk richt op het behalen van resultaten en pragmatisme, de laatste tijd begint te botsen met de politieke realiteit. Daar waar ik voorheen prima de balans wist te vinden tussen energie krijgen uit de dagelijkse uitvoering enerzijds en het steken van energie in de politieke verantwoording anderzijds, merk ik nu dat die balans verstoord is. Daar begin ik last van te krijgen en het lijkt me daarom verstandig om bijtijds een streep te trekken.

 

Ik ben dankbaar dat ik de afgelopen 10 jaar wethouder mocht zijn van onze schitterende gemeente. Ik heb in deze tijd de stad écht leren kennen en prachtige mensen ontmoet waaruit ook echte en hechte vriendschappen zijn ontstaan. Ik wil alle inwoners en ondernemers uit Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik bedanken voor de 10 mooie jaren die ik met en voor hen als wethouder heb mogen werken.” Zodra meer bekend is over waarneming en opvolging wordt hierover gecommuniceerd.

 

De Waalwijkse VVD bedankt Ronald voor alles wat hij in 10 jaar tijd heeft betekend voor onze inwoners, ondernemers en onze partij.